EU Kommissær så nærmere på det fynske dronefyrtårn

EU Kommissær så nærmere på det fynske dronefyrtårn

Mandag var EU-kommissær for samhørighed Elisa Ferreira på besøg på Fyn. Her så hun blandt andet nærmere på det fynske fyrtårn og besøgte HCA Airport, hvor UAS Denmark Test Center, Lorenz Technology, QuadSAT fortalte om, hvordan nyeste droneteknologi gør en forskel for fx det maritime, logistik og satellitindustrien. Kommissæren var imponeret over det fynske samarbejde på tværs og nysgerrig på, hvordan EU´s genopretningsfond bidrager til det fynske erhvervsfyrtårn. 

Se indslag fra TV2/Fyn og hør Niels Erik Haug-Larsen, direktør i Erhvervshus Fyn fortælle, hvad et erhvervsfyrtårn kan hjælpe med, og Kristian Skårup, direktør i Lorenz Technologies fortælle om, hvad det betyder, når en EU-kommissær kommer forbi. 

 
Erhvervsstyrelsen stod bag arrangementet, som også indeholdt workshops og en paneldebat, hvor blandt andet formanden for Erhvervshus Fyn, Kenneth Muhs, og næstformand i NextGen Robotics Ralf Astrup deltog. 
 
En rigtig god erhvervsdag i det fynske med fokus på de mange gode indsatser, der er i gang, og hvad der er i vente. 

Link: 19:30 – 30. maj. 2022 | TV2 Fyn